• Новинка
DOITOOL Детска Маска, Детска Маска за лице, Маска за Спане, 2 бр., Маски за сън, Маска за очи с превръзка на Очите, Дишаща Превръзка на Очите, Мультяшная Възглавница за Кот?
zoom_in

DOITOOL Детска Маска, Детска Маска за лице, Маска за Спане, 2 бр., Маски за сън, Маска за очи с превръзка на Очите, Дишаща

BGN 4.94

Брой продукти
check В магазина

Напълно блокира светлината, помага за понижаване на вътреочното налягане и за облекчаване на умора.Еластичната лента осигурява удобство за носене и предпазва от изместване или спадание еластична лента по време на сън.Това е чудесен подарък за тези, които искат да спят.Тези очи са изработени от висококачествени материали, леки, дишащи и удобни за кожата.Подходящ за различни случаи, като дом, офис, къмпинг и т.н. Напълно блокира светлината, помага за понижаване на вътреочното налягане и за облекчаване на умора.Еластичната лента осигурява удобство за носене и предпазва от изместване или спадание еластична лента по време на сън.Това е чудесен подарък за тези, които искат да спят.Тези очи са изработени от висококачествени материали, леки, дишащи и удобни за кожата.Подходящ за различни случаи, като дом, офис, къмпинг и т.н. Описание на Това око е изработена от висококачествени материали и може да блокира светлината. разработена гъвкава и лесна за използване. много удобен за използване.Удобно докосване ще ви помогне бързо да заспите.Характеристики - Цвят : черен - Материал : полиестер - Размер : 19,00 X9, 00 X1, 80 см / 7, 47 X3, 54 X0, 71 инча - Тези очила са изработени от висококачествени материали, леки, дишащи и удобни за кожата.- Напълно блокира светлината, помага за понижаване на вътреочното налягане и за облекчаване на умора.- Еластичната лента осигурява удобство за носене и предпазва от изместване или спадание еластична лента по време на сън.- Подходящ за различни случаи, като дом, офис, за къмпинг и т.н. - Това е чудесен подарък за тези, които искат да спят.Опаковката включва 2 x маски за очи.

Подобни оферти..