• Новинка
Лък Детски Превръзка На главата, Детска Превръзка На Главата, Лък За Детски Коса, Големи Панделки За Коса За Малки Момичета, Панделки За Малки Момичета, Лък Голям ра?
zoom_in

Лък Детски Превръзка На главата, Детска Превръзка На Главата, Лък За Детски Коса, Големи Панделки За Коса За Малки Момичета,

BGN 4.26

Брой продукти
check В магазина

Този четырехслойный еластичен материал осигурява гъвкавост.Лък закрепва, а не зашива и може да се регулира.Действителната широчина banta е от 5,5 до 6,5 инча.Ширина превръзка на главата е 6 инча.Този лък подходящ за глави с обиколката на 16-20 инча (от 6 до 18 месеца).Този популярен стилен лък представен в 5 цвята : бордо (бордо), светло жълто, розово, кафяво, оранжево Моля, изберете цвета, който сте искали. -Този четырехслойный еластичен материал осигурява гъвкавост.Лък закрепва, а не зашива и може да се регулира. -Действителната ширина banta е от 5,5 до 6,5 инча. -Ширина превръзка на главата е 5 инча. -Този лък подходящ за глави размер 16-18 см в диаметър (от 8 до 18 месеца).Стоки се изпращат чрез пощенската служба на САЩ, ще бъдат предоставени номера за проследяване, както и известие за доставка.Стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1 работен ден след покупката.

Подобни оферти..