• Новинка
Evangelia.YM Средство за грижа за кожата и Възстановяващ Крем-Пълнеж - Балсам За Перекрашивания на кожата, Възстановяване на Пукнатини, Изгаряния и дупки - Възстановяван?
zoom_in

Evangelia.YM Средство за грижа за кожата и Възстановяващ Крем-Пълнеж - Балсам За Перекрашивания на кожата, Възстановяване

BGN 3.19

Брой продукти
check В магазина

Използва се за ремонт на увреждане на кожата столче за кола, драскотини върху гредата, за запълване на празнината 2. Изработен от висококачествени материали, не съдържа токсични вещества и е удобно в переноске 4.Почистващи средства и Балсами за кожата продукти За грижа За Крем за ремонт на кожата, Определени за възстановяване на Винил автомобилни седалки Пълнеж за пукнатини Мебелен разтегателен Част тапицерия на дивана Боядисване тапицерия Обновяване на Възстановеното покритие Паста е Средство за грижа за пластмаса и Възстановяващ восък. ❀ Подходящ за пластмаса или всяка твърда повърхност, като гарнитури и тапицерията на колата, мебели, кожени якета и дрехи : мека мебел, диван комплекти, автомобилни панели, плотове, инструмент панел, седалки за лодки, тапицерия на мебели, багаж, дрехи и килими.Списък : 1x Крем за ремонт. ❀ Се използва за ремонт на увреждане на кожата столче за кола, драскотини върху гредата, попълване на бланки. ❀ Приложение : кожени седалки на автомобили, инструмент на панели, мебели, дивани, обувки и други кожени аксесоари. ❀ Е изработен от качествени материали, не съдържа токсични вещества и е удобно в переноске.Почистващи средства и Балсами за кожата продукти За грижа За Крем за ремонт на кожата, Определени за възстановяване на Винил автомобилни седалки Пълнеж за пукнатини Мебелен разтегателен Част тапицерия на дивана Боядисване тапицерия Обновяване на Възстановеното покритие Паста е Средство за грижа за пластмаса и Възстановяващ восък. ❀ Е изработен от качествени материали, не съдържа токсични вещества и е удобно в переноске. ❀ Се използва за ремонт на увреждане на кожата столче за кола, драскотини върху гредата, попълване на бланки. ???Надявам се да прекарате приятно докато пазарувате!Благодарим ви!Средство за грижа за автомобилната кожата и Възстановяващ крем-пълнеж - За възстановяване на кожата, напукване на кожата, изгаряния и дупки - Екологично чиста пластмаса За възстановяване на кожата Evangelia. ❀ След употреба, като нов, дефект драскотини напълно липсва. ❀ След употреба, като нов, дефект драскотини напълно липсва.

Подобни оферти..