• Новинка
3 Остров Роза Монтагю, Аляска. Смешното е, че на плажа животът е по-стръмен. - чаша за стейна на 22 унция (stn_356500_1)
zoom_in

3 Остров Роза Монтагю, Аляска. Смешното е, че на плажа животът е по-стръмен. - чаша за стейна на 22 унция (stn_356500_1)

BGN 10.13

Брой продукти
check В магазина

Изработен е от бяла керамика с лъскаво покритие.Изображението отпечатани от двете страни.Ръст : 6,5 инча.Предлага се в 22 унции. Мие /, за да се затопли в микровълнова печка не се препоръчва поради златни вложки.Изработен е от бяла керамика с лъскаво покритие.Изображението отпечатани от двете страни.Ръст : 6,5 инча.Предлага се в 22 унции. Мие /, за да се затопли в микровълнова печка не се препоръчва поради златни вложки.Остров Монтагю, Аляска.Животът на плажа е по-хладна, забавен подарък халба Stein - чудесен начин да се насладят на някое питие.Тази керамична чаша с обем 22 грама има по-солидна дръжка, златна онези с бели връхчета по ръба и основата, а също така и декоративни корнизи по цялата повърхност.Защо да се пие от обикновена чаша, когато чашата с принтом на поръчка е много по-готина?Изображението отпечатани от двете страни.Препоръчва се ръчно пране, не е за употреба в микровълнова печка.

Подобни оферти..