• Новинка
Cabilock Бельевые Въже Карфици, Щипки за дрехи под формата на Животни 12шт Сушене на дрехи Дървена Скоба За Дрехи Плажни Кърпи Щипки За дрехи клечки за дрехи, за бельо Ск?
zoom_in

Cabilock Бельевые Въже Карфици, Щипки за дрехи под формата на Животни 12шт Сушене на дрехи Дървена Скоба За Дрехи Плажни

BGN 8.95

Брой продукти
check В магазина

Скоби за хавлиени кърпи - Висококачествени материали и добра изработка на производство осигуряват тяхната издръжливост и практичност.Скоби за сушене на одеала - лека, стабилна конструкция, удобни за съхранение и носене навсякъде.Скоби за изображения с мультяшными снимки - са идеални за дрехи, кърпи и одеала высушиваются на въздуха, защитава от вятъра и се фиксират, което предпазва вашите дрехи и чаршафи от падане.Скоба за закачалки за дрехи - С тези щипки здраво затегнете дрехи на закачалка, за да не я година, уби от вятъра.Клечки за дрехи, за бельо - Можете да използвате също тези щипки за запечатване на пакета с чипс за закуски, което е много удобно.Пратката включва 12 x щипки за дрехи Характеристики - Цвят : черно, бяло, жълто - Материал : PS, желязо - Размер : 7,00 X2,00 X2,00 см/2,75 X0,79 X0,79in - Висококачествени материали и добра изработка осигуряват тяхната издръжливост и практичност. - Отлично подходящ за захващане на одеяла, чаршафи, пердета или дрехи.Погрижете се за собствените си неща от това, да им година, уби зверски вятър. - скоба за сдувания дрехи при силен вятър. - Гладки ръбове и без чеп, и тези скоби не поцарапают дрехите си, и ще можете да го използвате с доверие. - Достъпна и разумна цена винаги ни се сервира.Ще ви помогне да спестите парите си.Информация за продукта Тези скоби са изработени от висококачествен материал PS и желязо. за захващане и задържане одеяла, пододеяльника и дрехи, така че те да не са паднали с закачалки в бурен ден.Подходящ за изсушаване на чорапи, кърпи, шал, ръкавици, синузит шалове, дрехи, а също и на малки предмети от ежедневния живот и т.н.

Подобни оферти..