• Новинка
LED лампа ENERGETIC по-РАЗУМНИ LIGHTING мощност 150 W, Сверхяркий Дневна светлина А21 5000 До, без регулиране на яркостта, 2300лм, лампи с високо люменом, от списъка на UL, 2 бр. в опаков?
zoom_in

LED лампа ENERGETIC по-РАЗУМНИ LIGHTING мощност 150 W, Сверхяркий Дневна светлина А21 5000 До, без регулиране на яркостта,

BGN 33.33

Брой продукти
check В магазина

?【Висока светоотдача】 суперяркая 2300 лумена, led крушка с мощност 150 W, дневна светлина 5000 До, без регулиране на яркостта, AC-120 V, CRI 80, на база E26, се включва незабавно. ?【Отлично качество на светлината】 Най-ярък led лампа!Немерцающий светлина и липса на резки отблясъци предотвратяват умората на очите и създават подходяща атмосфера, свободна от стрес. ?【Спестяване на енергия и издръжливост】 led лампа с мощност 150 W спестяват до 86% от разходите на електроенергия за сметка на замяна на 150 W общо 20 W, средно 15 000 часа, до 13,6 години (3 часа дневно). ?【Опазване на околната среда】 Не съдържа бьющихся части и токсични химикали.Нито олово, нито на гражданите, нито на IR-лъчи.Безопасен за вашето семейство и околната среда. ?【Сертификат UL и гаранция 2 години】 Нашите led лампи A21, изработени от висококачествени материали и схеми, които са сертифицирани в съответствие със строгите стандарти за безопасност UL.Дълъг срок на експлоатация с гаранция 2 години (моля, не използвайте с диммерами). ? Не са подходящи за изпращане в Калифорния.Led крушки за ежедневието с впръскване на силна светлина!Качествени, високо-производителни led лампи са включени незабавно, осигурявайки прекрасна дневна светлина, който може да продължи от 15 000 часа или над 13 години.Енергични led крушки консумират по-малко енергия, така че тяхното изплащане не е висока.Започнете да спестявате повече, живеещи в по-энергоэффективном дом.Срок на експлоатация до 13,7 години, или 15 000 часа, което прави инсталацията без поддръжка блестяща идея.Ниво на осветление мощни led крушки е 80 CRI за по-добро възпроизвеждане на цветовете, благодарение на което зелени, червени и сини тонове в дома ви показва по-точно. Отлично качество на осветление ви позволява да виждате цветовете така, както те трябва да бъдат видими.Те са приблизително със същия размер и форма, че и стандартните крушки с нажежаема жичка, така че да не се притеснявате за това годни ли са те в определен лампа или лампа.

Подобни оферти..