• Новинка
VALICLUD Home Decor Начало Декор Начало Декор Титуляр за ядки Купа от естествена черупката Купа За Съхранение на Контейнера За Бонбони Титуляр за ядки (фигура 2) Контейнер з?
zoom_in

VALICLUD Home Decor Начало Декор Начало Декор Титуляр за ядки Купа от естествена черупката Купа За Съхранение на Контейнера

BGN 0.33

Брой продукти
check В магазина

На техните вътрешната стена на много модели, което е красиво и модерно. подходящ за съхранение на ключове, ядки, плодове, шоколадови бонбони и така нататък.Можете да го поставите на работния плот, спалня, дневна, офис и т.н., И това ще се впишат в украсата на дома.Купата е изработена от естествена черупката, така че всяка купа е уникален с безвреден за околната среда, е полезна за здравето и пълна с креативност.Той не може директно да се докосне до храната, тя не може да се затопли или да се излага на слънчевите лъчи.Описание на Тази стилна купа е много оригинално, изработени от екологично чисти естествени материали и украсена с много красиви шарки вътре.Тази купа е възможно да се постави в хола или в кухнята, за съхранение на шоколадови бонбони, ядки и т.н. е Много практично.Характеристики Материал : обвивка. Размер : 15 x 15 x 6,5 виж Безопасно и уникално : Купата е изработена от естествена черупката, така че всяка купа е уникална, экологична и пълна с креативност.Печатен дизайн : По вътрешната стена, изобразени различни модели, че е модерно и красиво.Тази мода купата е подходящ за съхранение на ключове, шоколади, ядки и така нататък.Можете да я поставите на работния плот в дневната, офиса, спалнята и т.н. Съвет : За храна не могат да се докоснат директно, в нея не може да се нагрява или да залагате на слънчева светлина.Опаковката включва 1 x купа за съхранение.

Подобни оферти..