• Новинка
Леген за миене на съдове ddLUCK Сгъване с дренаж тапа, Дръжка за носене, Голям капацитет 9 литра Купа за миене на съдове, Сгъваема Леген за миене на съдове за дома на кол?
zoom_in

Леген за миене на съдове ddLUCK Сгъване с дренаж тапа, Дръжка за носене, Голям капацитет 9 литра Купа за миене на съдове,

BGN 1.00

Брой продукти
check В магазина

ГЪВКАВОСТ И МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Сгъваема мивка, идеален за използване на закрито или на открито. например, за миене на съдове и зеленчуци, вземете я със себе си на поход за съхранение на всички тези вкусни съставки и напитки с лед.СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Сгъваема кошница за дрехи, лесно се сгъва за съхранение и заема малко място за компактно съхранение.Носете мивка за работа и почивка на лагер.ВГРАДЕНА КОРК И СЛИВНОЕ УСТРОЙСТВО : Мивка идва с вградена запушалка и цедка, просто завъртете капачката, за да се източи или се отцеди водата.Добре ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН : Сгъваем таза е по-твърда дръжка, а малко тегло позволява лесно да го носите.Помага ви да използвате по-малко вода.Запазване на МЯСТО ЗА СМЕТКА на ПОВИШЕН РАЗМЕР : Перилни станция за къмпинг 12.4*12*7.8 см, а височината му е само 2,7 инча след сгъване.Преносим мивка за чинии има по-голям капацитет 9 литра и има достатъчно място за аксесоари.ГЪВКАВОСТ И МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Сгъваема мивка, идеален за използване на закрито или на открито. например, за миене на съдове и зеленчуци, вземете я със себе си на поход за съхранение на всички тези вкусни съставки и напитки с лед.СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Сгъваема кошница за дрехи, лесно се сгъва за съхранение и заема малко място за компактно съхранение.Носете мивка за работа и почивка на лагер.ВГРАДЕНА КОРК И СЛИВНОЕ УСТРОЙСТВО : Мивка идва с вградена запушалка и цедка, просто завъртете капачката, за да се източи или се отцеди водата.Добре ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН : Сгъваем таза е по-твърда дръжка, а малко тегло позволява лесно да го носите.Помага ви да използвате по-малко вода.Запазване на МЯСТО ЗА СМЕТКА на ПОВИШЕН РАЗМЕР : Перилни станция за къмпинг 12.4*12*7.8 см, а височината му е само 2,7 инча след сгъване.Преносим мивка за чинии има по-голям капацитет 9 литра и има достатъчно място за аксесоари. 1. Многоцелеви : може да се използва като стаята, вана за битови нужди и прибиране на къмпинг. 2. Употреба : за ястия, плодове, зеленчуци, месо, морски дарове или подложки за чинии. 3. Сгъваем и преносим : Сгъваема конструкция чудесно за лесно съхранение, когато не се използва, което спестява място в кухнята. 4. Причина : и портативен за вашата кухня и активен отдих, като например пътуване, караванинг, къмпинг, туризъм, каране на лодка, риболов, пикници, барбекю и др. 5. Нескользящее дъното : Нескользящее дъното запазва продукт устойчиви и трайни. 6. Дръжки : Разработени с ергономични дръжки за удобство на избора.

Подобни оферти..