• Новинка
Търсещия Краищата на 3D Сензорен сонда с ЦПУ, Професионална машина за висока точност Електронен Търсещия Ръбовете, Локатор, който Поддържа Координатный ход XYZ, Комп?
zoom_in

Търсещия Краищата на 3D Сензорен сонда с ЦПУ, Професионална машина за висока точност Електронен Търсещия Ръбовете, Локатор,

BGN 38.52

Брой продукти
check В магазина

⚒️ Висококачествен 3 D търсещия горе - 3 D-локатор горе с ЦПУ.Функция : 1. Със своята МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ, Благодарение на функции за бързо търсене на кантове, определяне на центъра на кръга и измерване на формата на масата се решават проблеми с позициониране на битумен детайли.Моля, не отваряйте честота на въртене по време на измерване. ⚙️ Следпродажбено обслужване- Ние предлагаме денонощно обслужване на клиенти, всички проблеми (независимо дали преди или след закупуване на продукта), моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви гарантираме задоволително решение. ?Забележка - 3 D измервателен сензор.3 D edge finder е направена в няколко варианта водоустойчива и пылезащитной конструкция, която позволява максимално да се удължи срока на експлоатация на сондата. ?Многофункционален 3 D-локатор горе с ЦПУ, насочената повторяемост : 3 милиона пъти; Дължина на кабела : прибл. Светлинен дисплей : С помощта на светлината съвети зеленият индикатор се появява след включване на захранването, а червеното - след задействане, интуитивен и лесен за използване. 2 метра / 6,6 метра; Диаметър на опашка кромочного на търсещия : около 6 мм / 0,24 инча. ⚙️ Следпродажбено обслужване- Ние предлагаме денонощно обслужване на клиенти, всички проблеми (независимо дали преди или след закупуване на продукта), моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви гарантираме задоволително решение.

Item Type:
3D Edge Finder Material

Подобни оферти..