• Новинка
TJLSS Напълно Затворен котешката за боклук Супер Голям Горния Вход Брызгозащищенные Тави за Коте Стоки за Приучения Котки До тоалетните, Стоки за домашни любимци (Цв?
zoom_in

TJLSS Напълно Затворен котешката за боклук Супер Голям Горния Вход Брызгозащищенные Тави за Коте Стоки за Приучения Котки

BGN 469.33

Брой продукти
check В магазина

1. Огромно вътрешно пространство позволява на котката да се движи свободно, без ограничения. 2. Идва със скрита дръжка, която лесно се премести в котешката тоалетна и да си спестите усилия. 3. Полипропилен материал, могат да бъдат планирани слизыванию, без специфичен мирис. 4. Благодарение на използването на двойни врати и конструкции с двойно отваряне фасада е кух дизайн във формата на котешки нокът. 5. Безплатна гребло за котешки тоалетни, лопатката за котешки тоалетни може да се закача на ръба на басейна, което спестява място, корпус на басейна се определя четири плъзгащи се подкосиха, които е по-удобно за разбиване. 1. Огромно вътрешно пространство позволява на котката да се движи свободно, без ограничения.2. Идва със скрита дръжка, която лесно се премести в котешката тоалетна и да си спестите усилия.3. Полипропилен материал, могат да бъдат планирани слизыванию, без специфичен мирис.4. Благодарение на двойно вратите и дизайн с двойно отваряне фасада е кух дизайн във формата на котешки нокът.5. Освободете лъжичка за котешки тоалетни, лъжичка за котешки тоалетни може да се закача на ръба на басейна, което спестява място, корпус на басейна се определя четири плъзгащи се подкосиха, които е по-удобно за разбиване.Параметри : Материал : рр Размер : 64*41*43 см Цвят : черно, сиво, розово Опаковка : 1 * кутия за котешки тоалетни Забележки : поради различни екрани и светлинни ефекти действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение на 1-3 виж Моля се допуска разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Material:
PP
Size:
64*41*43cm
Color:
Black, Grey, Pink
Packing:
1* cats litter box
Notes:
Due to different displays and lighting effects, the actual color may be slightly different from the image :
Due to manual measurement, please allow a deviation of 1-3 cm. :
Please allow 0.5-2cm difference due to manual measurement. :

Подобни оферти..