• Новинка
FOMIYES 60 бр. за Пластмасови Флип-Течен Шампоан За Съхранение, с Козметични Капаци за Лосиони, С Капак за Домашна Течности, Бутилки, Бели Контейнери, Мл, За Пътуване, Шам?
zoom_in

FOMIYES 60 бр. за Пластмасови Флип-Течен Шампоан За Съхранение, с Козметични Капаци за Лосиони, С Капак за Домашна Течности,

BGN 1.00

Брой продукти
check В магазина

ПЪТНА БУТИЛКА - лек и компактен, той е удобен за носене и може да се сложи я в своите чанти и дори джобове.КОНТЕЙНЕРИ за ЛОСИОН за ПЪТУВАНЕ - Идеални за съхранение на всички видове течности, като например етерични масла, гелове, козметични лосион и т.н., БУТИЛКА за ТЕЧНОСТИ с откидными КАПАЦИ - Лек и компактен : тя е удобна и преносими. празна ПЛАСТМАСОВА опаковка - и преносим, изработен от пластмаса, която е удобна за съхранение и пренасяне.ПРОЗРАЧНИ СЪДОВЕ-БУТИЛКИ - Идеални за пътуване, къмпинг, различни дейности на открито.ПЪТНА БУТИЛКА - лек и компактен, той е удобен за носене и може да се сложи я в своите чанти и дори джобове.КОНТЕЙНЕРИ за ЛОСИОН за ПЪТУВАНЕ - Идеални за съхранение на всички видове течности, като например етерични масла, гелове, козметични лосион и т.н., БУТИЛКА за ТЕЧНОСТИ с откидными КАПАЦИ - Лек и компактен : тя е удобна и преносими. празна ПЛАСТМАСОВА опаковка - и преносим, изработен от пластмаса, която е удобна за съхранение и пренасяне.ПРОЗРАЧНИ СЪДОВЕ-БУТИЛКИ - Идеални за пътуване, къмпинг, различни дейности на открито.Опаковката включва 20 x бутилки Характеристики - преносими компютри, са изработени от пластмаса, която е удобна за съхранение и носене на бутилки с лосион. - Материал : Бутилки за грим от PET пластмаса. - Лесен и компактен, удобен за носене, и вие можете да го сложите в своите чанти и дори в джоба си за пътуване. - Широка гама от приложения, е подходящ за съхранение на всички видове течности, като например етерични масла, гелове за душ, козметичен лосион и пластмасова бутилка за лосион etc. - 20 броя в комплекта могат да отговарят на вашите нужди за съхранение на различни бутилки за лосион и козметика. - Цвят : бял прозрачен пластмасов пътна бутилка. - Размер : пластмасови бутилки с панти капак 10x3,7x3,7 см / 3,93x1,45x1,45 инча. - Идеална за пътуване, къмпинг, всички видове активен отдих, пътни контейнер за лосион.Информация за стоки, Бутилка за течности с откидными капаци Тази бутилка за опаковане в субпаковку е изработена от пластмаса, която е удобна за съхранение и пренасяне.Пътен флакон Красив цвят и лек дизайн я правят по-елегантен и изящен, за да носите по време на пътуване. бутилки изработени от прозрачни контейнери са подходящи за съхранение на различни лосиони.

Подобни оферти..