• Новинка
Скоба от неръждаема стомана TJLSS лесно ръжда, прикрепена Скоба, за да чертожната дъска, за сушене на дрехи (Цвят: сребрист)
zoom_in

Скоба от неръждаема стомана TJLSS лесно ръжда, прикрепена Скоба, за да чертожната дъска, за сушене на дрехи (Цвят: сребрист)

BGN 39.72

Брой продукти
check В магазина

Метален материал красив и щедър : здрава метална хартия за кламери е здрав, лесно я губят и не е лесно заржаветь.Размер на продукта : 145x70x50 mm. Силно усилие на затягане и стабилна скоба за хартия : хартия Скоба е стабилен, а благодарение на конструкция във формата на бразда хартия лесно се повреждат.Един добър помощник за офис на живот : подходяща за офис, семейство и студенти.Материал : Неръждаема стомана.Метален материал красив и щедър : здрава метална хартия за кламери е здрав, лесно я губят и не е лесно заржаветь.Размер на продукта : 145x70x50 mm. Силно усилие на затягане и стабилна скоба за хартия : хартия Скоба е стабилен, а благодарение на конструкция във формата на бразда хартия лесно се повреждат.Един добър помощник за офис на живот : подходяща за офис, семейство и студенти.Материал : Неръждаема стомана.Метален материал красив и щедър : здрава метална хартия за кламери е здрав, лесно я губят и не е лесно заржаветь.Размер на продукта : 145x70x50 mm. Силно усилие на затягане и стабилна скоба за хартия : хартия Скоба е стабилен, а благодарение на конструкция във формата на бразда хартия лесно се повреждат.Един добър помощник за офис на живот : подходяща за офис, семейство и студенти.Материал : Неръждаема стомана.Цвят : сребрист Брой : 4 затягане/чанти Забележки : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 1-3 виж 2. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продават се само на основните стоки, други декорации не се продават се Продават само на основните стоки, други декорации не се продават.

Подобни оферти..