• Новинка
Листове метал мед фолио ACCDUER от меден ролка, използвани за поправка на изделия за ръчна работа, Латунная табела Направи си сам (размер: 0,4 мм)
zoom_in

Листове метал мед фолио ACCDUER от меден ролка, използвани за поправка на изделия за ръчна работа, Латунная табела Направи

BGN 26.00

Брой продукти
check В магазина

Изработен е от латунного материал, който притежава добри механични свойства и добра обрабатываемостью, издържа на обработка на топла и студена налягане.На вашия избор са на разположение в различни дебелини : Дебелина : 0,4 мм и 0,5 мм, 0. Дължина 6 мм : 1000 мм. Ширина 200 мм 100% и най-високо качество. гладка повърхност, с ниско съдържание на кислород и добра проводимост.Добра гъвкавост, плътност, топлопроводимост, проводимост.Може да се използва за проводимост, топлина и заваряване.Характеристики на материала : температура на термична обработка 750-830 градуса; температурата на закаляване 600-700 градуса; температурата на низкотемпературного изпичам за отстраняване на вътрешното напрежение е 260-270 градуса.Изработен е от латунного материал, който притежава добри механични свойства и добра обрабатываемостью, издържа на обработка на топла и студена налягане.На вашия избор са на разположение в различни дебелини : Дебелина : 0,4 мм и 0,5 мм, 0. Дължина 6 мм : 1000 мм. Ширина 200 мм 100% и най-високо качество. гладка повърхност, с ниско съдържание на кислород и добра проводимост.Добра гъвкавост, плътност, топлопроводимост, проводимост.Може да се използва за проводимост, топлина и заваряване.Характеристики на материала : температура на термична обработка 750-830 градуса; температурата на закаляване 600-700 градуса; температурата на низкотемпературного изпичам за отстраняване на вътрешното напрежение е 260-270 градуса.Област на приложение : проекти направи си САМ, за довършителни работи на сгради, промишлени, електронно оборудване и така нататък 100% и най-високо качество.Принадлежности за инструменти, обзавеждане за подмяна и текущата поддръжка включва : машини и принадлежности, притежателите на инструменти, инструменти за струговане, фрези, измервателни и аналитични инструменти, строителни инструменти, градински инструменти, държачи на инструменти, електроинструменти, ръчни инструменти, инструменти за осветление и разпалване, детайли и аксесоари за помпи, оборудване за бани.Отлично качество, бърза доставка, лесен следпродажбено обслужване.Ние правим всичко възможно, за да предостави на клиентите задоволително обслужване.Описание продуктаспецификация : Новыйматериал : МЕСИНГ Брой слоеве : едностранен Дебелина : 0,4 мм, 0,5 mm, 0.6 mm Размер на лентата : около 1000 мм * 200 мм * 0,4 мм (дължина * ширина * височина) Характеристики : твърд, здрав, с висока степен на чистота.Има добра топлопроводимост, электропроводностью и. е Добър, заваряване и запояване.Пратката включва : 1 бр. х медни метална плоча. Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 вижте Тъй като определянето на размера на монитора е различно, цвят елемент, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на компютъра.Бала 1x Листа месинг в меден ролка комплектът включва : 1 x Ролка латунного лист.

new:
Material:
BRASS
Number of layers:
single- sided thickness
Panel size:
about 1000mm *200mm*0.4mm(length*width*height)
Features:
hard,strong, high purity.
Has good thermal conductivity, electrical conductivity,and. Good at welding and brazing.:
The package includes:
1 piece x copper metal plate.Note
Bale:
1x Sheets of Brass Copper Roll:
Package Included:
1 x Brass Sheet Roll

Подобни оферти..