• Новинка
WYNWJ Паркинг Бариери, Пътни Конуси, Пътни Конуси, Предупредителни за движение по Пътищата, Паркинг, Охрана, Пътен Пътен Конус, на 28 28 63 см, пътен пътен конус, болард /1 б?
zoom_in

WYNWJ Паркинг Бариери, Пътни Конуси, Пътни Конуси, Предупредителни за движение по Пътищата, Паркинг, Охрана, Пътен Пътен

BGN 14.72

Брой продукти
check В магазина

☆ Този колесни локатор идеален за гаражи, по-големи паркинги или открити паркинги, за да се осигури достатъчен показване на вашия автомобил и лични данни. ☆Коляното може да бъде формирана от един път без заваряване, което значително повишава налягането и устойчивост на удар, идеални за паркинги и пътища. ☆ За училища, общини, паркинги, Сгради, товарни автомобили с общо предназначение, ремаркета и пътища. ☆Червено-бяла цветова гама, проектът се отличава отчетлив контраст, висока степен на предупреждение. ☆ Качеството на гума материал, лесно повреждаемый, без компресия, удобно и практично. ☆Добре дошли в нашия магазин, намаляване на броя на жертвите сред автомобили и персонал, причинени от Престъпници, и осигуряване на по-надеждна защита.Предупреждение Подходящ за изолация градски кръстовища на пътища, тротоари и сгради.Пътни конуси, известен също като пътни прегради, обикновено публикуваните средата на пътя, и на Пътно-опасната зона Около обекта на строителната площадка и персонал, или други Location.Name : Предупредителен КонуСцвет : червен Материал : гума Размер : 63 * 28 * 28 смВес : Тегло около 0,4 кг, около 2,8 кг след попълване на пясък за училища, общини, паркинги, сгради, товарни автомобили с общо предназначение, ремаркета и пътища.Характеристики : Светоотражающая филм С висока рефлектиращи, висока бдителност, повишаване на сигурността Повишен дизайн на дъното може да се увеличи съпротивлението на вятъра Компресиране основа, практически натоварване, стареене Забележка : тъй като на дисплея е различно, така че ще бъде определен цвят.Моля, обърнете се към самия продукт, това не е проблем за качество.Всички стоки, които се измерват ръчно, са възможни малки грешка, моля обърнете се към самия продукт, надявам се, разбирате следпродажбено обслужване : времето за доставка е (1-2) дни, времето за доставка е (7-21) работни дни.Ако не Сте получили поръчка в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас навреме и отговорете на вашия имейл в рамките на 24 часа.

Подобни оферти..