• Новинка
5D САМ Диамантена Живопис Комплекти за възрастни, по-Голямата Пълна Тренировка Бродерия Картини Планински Кристал Наклеенная Картина за Бродерия на кръстат бод Ск?
zoom_in

5D САМ Диамантена Живопис Комплекти за възрастни, по-Голямата Пълна Тренировка Бродерия Картини Планински Кристал Наклеенная

BGN 76.26

Брой продукти
check В магазина

Комплекти за диамант на живописта и да се използват за украса на вашия дом, офис, ресторант, бар или друго място, където вие искате да изберете друг стил на оформяне.Това може не само да подобрите своите практически умения за общуване със семейството, но и доставят удоволствие от колективно сътрудничество. ❀【ЕТАПИ на ПРОИЗВОДСТВОТО със СОБСТВЕНИТЕ си РЪЦЕ】 : Боядисване с диаманти - това е торта, която изисква вашата самостоятелна работа. Това ще направи вашата стая и вашия свят още по-красиво. ❀【Отлично обслужване на клиентите】 : Ако в комплекта за диамант живопис, който ще получите, липсват скъпоценни камъни (мъниста) или средства, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се погрижим за това, да разреши всички ваши проблеми в рамките на 24 работни часа.Буквата наименования на платно, са много ясни и лесно да се допълнят комплект за рисуване с диаманти.

Подобни оферти..