• Новинка
Пътен Калъф-хладилник за инсулин, който да бъде Одобрен от TSA Калъф За Инсулинова Писалки, Пътна Аптечка Голям Капацитет (Кафяв)
zoom_in

Пътен Калъф-хладилник за инсулин, който да бъде Одобрен от TSA Калъф За Инсулинова Писалки, Пътна Аптечка Голям Капацитет

BGN 11.19

Брой продукти
check В магазина

1 Поддържа температурата 36-46 ° F (2-8 °C) в продължение на 28+ часа при стайна температура. 2 с Голям капацитет : оставащото пространство вътре е 1x2,2 инча, на който могат да се поставят повече лекарства. (Не по-7,4 инча височина). 3 може да се използва за охлаждане на инсулин, адреналин, капки за очи и други лекарства, които трябва да се съхраняват в хладилник. 4 TSA одобрен, но се съхранява в замразено състояние.За други подробности, моля, обърнете се към ръководството. 5 Размер на изделия 3,2x3,2x9,4 инча.2 години за нов. 3 За Биогеле. 1 След това, като флакон с гел ще бъдат замразени, оставете го на стайна температура за 5-10 минути, преди да използвате. 2 Основни компонента : высокомолекулярный полимер, водопоглощающая смола, голяма холодостойкость, нетоксичен, без мирис. 3 съдържанието Му са кристално ясни, прозрачни, не предизвиква корозия, не отразява светлината и эластично. 4 може да се използва многократно, а по време на затвора дълго (до 6 пъти по време на експозицията на лед). 5 Не е ограничено авиация, влакове и т.н., могат да бъдат транспортирани на борда на самолети и влакове.

Подобни оферти..