• Новинка
Букви, Неонови Светлини LED Азбука Неонови Светлини Топли Бели Неонови Надписи Думи Неонови Светлини, захранвани от батерия /USB Неоновите Стенен Декор Загорающиеся ?
zoom_in

Букви, Неонови Светлини LED Азбука Неонови Светлини Топли Бели Неонови Надписи Думи Неонови Светлини, захранвани от батерия

BGN 3.00

Брой продукти
check В магазина

? Выражайте емоции : Неонови буквата светлини създават романтична атмосфера в дома си и да използват букви за осъществяване на всичко, което искате да изразите, например, "ОБИЧАМ", "ВЕСЕЛ СЪМ", "ДЕТЕ" и така нататък. ? Изискани подаръци : Опаковка в цветна картонена кутия, може да се използва като подарък за деца, приятели и всички онези, които обичат декорация на дома. ? Работи на батерия и USB : за да активирате използвайте 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта) или USB-кабел. ?Всяко семейство е нужен лека нощ, чудесен избор ще се нов азбучен лампа. ? Нашите продукти са с високо качество, моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ? Выражайте емоции : Неонови буквата светлини създават романтична атмосфера в дома си и да използват букви за осъществяване на всичко, което искате да изразите, например, "ОБИЧАМ", "ВЕСЕЛ СЪМ", "ДЕТЕ" и така нататък. ? Изискани подаръци : Опаковка в цветна картонена кутия, може да се използва като подарък за деца, приятели и всички онези, които обичат декорация на дома. ? Работи на батерия и USB : за да активирате използвайте 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта) или USB-кабел. ?Всяко семейство е нужен лека нощ, чудесен избор ще се нов азбучен лампа. ? Нашите продукти са с високо качество, моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ★ Неонови надписи ENUOLI LED "U", осветите живота си! Подмяна на традиционната стъклена неонови надписи, компактен и противоударная.Създайте топла и романтична атмосфера с помощта на неоново осветление букви от азбуката.Използва се като сватбен декор, декор за партита, ежедневна украса на дома, чудесно за полицата рафтове, панорамни прозорци, на двора или като подпори за фотосесия.Достига внимание и притягивайте мнения като кулминацията на вашата сватба, партита, специални събития и т.н. ★ Преносим и универсална батерия и двухрежимный източник на захранване USB, може да се използва навсякъде, уникален стил, който е различен от останалите, така че поставянето на лампи добавя по-голямо удобство и сигурност.Вградени отвори за окачване на куки за удобство на публикуване на стената или просто на полицата рафт, за себе си, на масата или бюрото. ★ Здрав, енергоспестяващ и икономичен неонова лампа не излъчва топлина и след продължителна употреба.Пластмасата навън, здрав, но не прекалено тежък. ★ Спецификация Размер : 22 см x 16 см x 2 виж Батерия : изисква 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта) Материал : Екологично безопасен PVC + led. ★ Предпоставка включва 1 х светлинен знак с букви (батерии в комплекта не са включени). ★ ВНИМАНИЕ Пазете лампата на хладно и сухо място и извадете батериите, ако продуктът не се използва в продължение на дълго време.

Подобни оферти..