• Новинка
ZQEOU Ветеринарен Ключодържател Помощник на ветеринарния лекар Ключодържател За Колеги Подарък Ветеринарен Техник Ключодържател Помощник на ветеринарния лекар Бл?
zoom_in

ZQEOU Ветеринарен Ключодържател Помощник на ветеринарния лекар Ключодържател За Колеги Подарък Ветеринарен Техник Ключодържател

BGN 26.56

Брой продукти
check В магазина

Неръждаема стомана.Внесен.Издърпайте закопчалка.ZQEOU Ключодържател за ветеринарните студенти е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която не съдържа олово и никел и не ръждясва, не накърняват или и не избледнява.Здрави и дълготрайни, за ежедневно носене. украса помощник на ветеринарния лекар са идеални за всеки повод на Деня на благодарността, Коледа, свети Валентин и рождените дни на любимите си приятели, сестри, братя, роднини, дъщеря, син и т.н. Идеален подарък за този, който знае, че винаги сте до нея / него и винаги да се подкрепяте, обичате и вярвате в нея / него. Ключодържател Vet Tech опаковани в красива кадифена торбичка, готова да дарению.Ние се грижим за качеството на продуктите, а също и да отделяме голямо внимание на качеството на обслужване на нашите клиенти.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние обещаваме, че вашето удовлетворение -това е нашето постоянно желание, ние искрено ще се радваме на вашите услуги.Неръждаема стомана.Внесен.Издърпайте закопчалка.ZQEOU Ключодържател за ветеринарните студенти е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която не съдържа олово и никел и не ръждясва, не накърняват или и не избледнява.Здрави и дълготрайни, за ежедневно носене. украса помощник на ветеринарния лекар са идеални за всеки повод на Деня на благодарността, Коледа, свети Валентин и рождените дни на любимите си приятели, сестри, братя, роднини, дъщеря, син и т.н. Идеален подарък за този, който знае, че винаги сте до нея / него и винаги да се подкрепяте, обичате и вярвате в нея / него. Ключодържател Vet Tech опаковани в красива кадифена торбичка, готова да дарению.Ние се грижим за качеството на продуктите, а също и да отделяме голямо внимание на качеството на обслужване на нашите клиенти.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние обещаваме, че вашето удовлетворение -това е нашето постоянно желание, ние искрено ще се радваме на вашите услуги.

Подобни оферти..