• Новинка
PVC-цимент FixtureDisplays® влажна или суха (синьо) - със средна плътност, на 1 галон. Всеки 07082-BLACKSWAN-6PK-NPF
zoom_in

PVC-цимент FixtureDisplays® влажна или суха (синьо) - със средна плътност, на 1 галон. Всеки 07082-BLACKSWAN-6PK-NPF

BGN 0.67

Брой продукти
check В магазина

Изключително бързо схватывающийся цимент за влажни условия и бързо създаване на налягане.За тръби и фитинги от PVC с диаметър до 6 инча по схемата 40 и до 4 см по схема 80. Сертифициран от NSF.Отговаря на стандарта на ASTM-D-2564. За добро сцепление ние ви препоръчваме да използвате нашата прозрачен или виолетови грунда.Ако позволява на местния кодекс, може да се използва без грунд в системи без налягане.Срокът на годност е ограничен до 2 години от датата, посочена в банката.Състав с НИСКО СЪДЪРЖАНИЕ на ЛОС.
Мажат В Капачката. Гигантска Мажат В Капачката.Нарязан калъф.Изключително бързо схватывающийся цимент за влажни условия и бързо създаване на налягане.За тръби и фитинги от PVC с диаметър до 6 инча по схемата 40 и до 4 см по схема 80. Сертифициран от NSF.Отговаря на стандарта на ASTM-D-2564. За добро сцепление ние ви препоръчваме да използвате нашата прозрачен или виолетови грунда.Ако позволява на местния кодекс, може да се използва без грунд в системи без налягане.Срокът на годност е ограничен до 2 години от датата, посочена в банката.Състав с НИСКО СЪДЪРЖАНИЕ на ЛОС.
Мажат В Капачката. Гигантска Мажат В Капачката.Нарязан калъф.Fixture Displays Влажна или суха PVC-цимент (Синьо) - със Средна плътност 1 галон.Всеки 07082-BLACKSWAN-6 PK-NPF.

Подобни оферти..