• Новинка
Еднократни Чаршафи за Еднократна употреба Бял Чаршаф Набор от Чаршафи за Масаж плот от Водоустойчив Микрофибър за Еднократна употреба Спа Кърпи Гъст Масажно Покр?
zoom_in

Еднократни Чаршафи за Еднократна употреба Бял Чаршаф Набор от Чаршафи за Масаж плот от Водоустойчив Микрофибър за Еднократна

BGN 2.33

Брой продукти
check В магазина

Еднократна спа чаршаф - подходящ за салони за красота, педикюрных салони и други места.Драпировочные медицински чаршафи - те маслоустойчив, гигиеничные и осигуряват добра пропускливост на въздух.Еднократна калъф-поставка за лице - те са също преносим размер и са предназначени за масажисти, на които се налага да пътуват много.Чаршаф за татуировка-плот - Водоустойчива и кърпи за еднократна употреба, предназначени за използване в болници, салони за красота и други масажни маси и легла, а също така и за семейство или за пътуване.Покривка за масаж на масата еднократно - Grooming покривки, изработени от еднократна употреба от нетъкан текстил, който е лесен за използване и икономичен цена.Осъществяване на списък 1 х комплект от 5 бр. чаршаф Информация за стоки, Това е набор от чаршафи, които са направени от високо качество на нетъкан текстил и полипропилен, издръжливи и са практични за използване. за професионални салони за красота, спа клубове, масажни клубове или грижи за възрастните хора и децата.Тези кърпи ще ви помогнат да спестите време, без да го разходите за пране.Функция - Цвят : Бял. - Материал : PP, нетъкан. - Размер : 180,00 X80,00 X0,10 см /70,74 X31,44 X0,04 инча. - Произведен от висококачествен нетъкан текстил и полипропилен, достатъчно здрав и практичен за употреба. - за професионални салони за красота, спа клубове, масажни клубове или грижи за възрастните хора и децата. - Тези кърпи ще ви помогнат да спестите време, без да го разходите за пране. - Те са също преносим размер и са предназначени за масажисти, на които се налага да пътуват много. - Те са много удобни за хора, да се използва еднократно чаршафите, когато ви е неприятно.

Подобни оферти..