• Новинка
HLDETH Постилка За легло Килими Реколта С принтом Цъфтящи цветя Руното Чаршаф и Одеало Калъф за дивана Одеало Меко Топло Мазнини (Цвят: D, размер: 200x230 см)
zoom_in

HLDETH Постилка За легло Килими Реколта С принтом Цъфтящи цветя Руното Чаршаф и Одеало Калъф за дивана Одеало Меко Топло

BGN 1.33

Брой продукти
check В магазина

Одеало меко и топло, което ви гарантира приятна топлина, когато се чувствате студ.Изключително мек на докосване!.Изящна изработка, равномерно и симетрично шиене, тънка линия, облегалка мека и топла.С помощта на този прост и елегантен дизайн, добавяне на допълнителна структура към вашия декора и превърнете стаята си в приказно пространство.Дръж го на стол, диван или легло, за да добавят малко екзотика във вашия хол или спалня. позволява плътно се настанете на дивана или в леглото на топло през нощта и да се насладите на комфорта и топлината.Одеало меко и топло, което ви гарантира приятна топлина, когато се чувствате студ.Изключително мек на докосване!Изящна изработка, равномерно и симетрично шиене, тънка линия, облегалка мека и топла.С помощта на този прост и елегантен дизайн, добавяне на допълнителна структура към вашия декора и превърнете стаята си в приказно пространство.Дръж го на стол, диван или легло, за да добавят малко екзотика във вашия хол или спалня. позволява плътно се настанете на дивана или в леглото на топло през нощта и да се насладите на комфорта и топлината.Списък на кутии : 1 * одеало. въпроси, които изискват внимание : 1. Моля се допуска грешка в 2-3% от ръчно измерване.Уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.2. Цвят може да варира в зависимост от езика, моля, обърнете се към самия продукт.Офис, вещи от първа необходимост в колата ще ви позволи да подремна с голямо спокойствие.

Подобни оферти..