• Новинка
Еднократна Масажна Подложка За Лице, 100шт Масаж на Седалките за лице, Масажи, Калъф за Лице, Еднократно Салон, СПА център, Възглавница с Отвор за Лицето, Мат, Калъфки ?
zoom_in

Еднократна Масажна Подложка За Лице, 100шт Масаж на Седалките за лице, Масажи, Калъф за Лице, Еднократно Салон, СПА център,

BGN 5.63

Брой продукти
check В магазина

СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН : средата с дупка позволява главата на клиента да бъде в положение на дупки за равномерен дъх.Изящна линия по краищата на свидетелства за района на умения и сигурно качество.ХИГИЕНА И ЧИСТОТА : еднократна употреба, лек, гигиеничный, мек и сгъваем, лек и удобен за употреба. и осигурява добра пропускливост на въздуха.Осигуряват добра пропускливост на въздух и ви дават прекрасна почивка.ПРОФЕСИОНАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ : Това е едно от най-популярните инструменти, използвани в салони за красота, болници.Обикновено се използва широко в салон за красота, магазин за грижа за краката, кабинет за масаж, сауна, парна баня и други случаи.ДРУГО ПРИЛОЖЕНИЕ : широко се използва на закрито и на открито.Ако искате да се запишете за тях чисто състояние.Може да се използва за домашни и лични пътувания, това е най-добрият избор за вашето здраве и сигурност.ПОВЪРХНОСТЕН СЛОЙ от нетъкан МАТЕРИАЛ : мек, удобен за здравето, бережный за вашата кожа, който ще помогне на течности разстила по цялото тяло и бързо да изсъхне. 【Използване в сферата на услугите】 1. Широко се използва в салон за красота, магазин за грижа за краката, масаж, сауна, парна баня и други случаи. 2. хотели, ханове, лично пътуване, за поддържане на лична хигиена. 【Лично ежедневното използване на】 1. Може да се използва като подложки за домашни любимци. 2. Когато автомобил, мотоциклет, машини и оборудване. 3. На открито, за да се излети, лек, лесен за носене. 4. Възглавници за домашна употреба, като които пропитывание листа урината или които замърсяването по време на менструация.Характеристики : Изработен е от нетъкан материал, той е много удобен и дишаща за използване.Средата с дупка позволява главата на клиента да бъде в положение на дупки за равномерен дъх.Еднократно кърпа, сигурно и гигиеничное.Изящна линия по краищата на свидетелства за района на умения и сигурно качество.Добро масажно кърпа в салон за красота, спа и т.н. Технически характеристики : Материал : Нетъкан текстил Цвят : бял Диаметър : прибл. 29 cm / 11,4 инча Тегло на опаковката : 166 г Количество : 100 бр. Тип : Масажно кърпа на Помещение включва : 1 х Масаж с кърпа.

Подобни оферти..