• Новинка
ПОРЪЧАЙТЕ 4 Тенджери и тигани от 8 теми, набор от кухненски прибори от неръждаема стомана с навити ръбове и директен стъклен капак, кухненски комплект (Цвят: A, размер
zoom_in

ПОРЪЧАЙТЕ 4 Тенджери и тигани от 8 теми, набор от кухненски прибори от неръждаема стомана с навити ръбове и директен

BGN 0.33

Брой продукти
check В магазина

Изработен е от неръждаема стомана, устойчиви на корозия, лека, лесно моющийся и издръжлив.Степен на завършеност : на огледалото и сатинированная отвън, сатинированная вътре.Практичен гравирано лого за удобство на измерване.Ергономична дръжка за комфорт и защита от изгаряне.Дебелина на корпуса на тигана е 5 мм. Функция : Изработен е от неръждаема стомана, устойчив на корозия, лек, лесен за почистване и е трайна Украса : Slr и сатинированная отвън, сатинированная вътре Практичен гравирано лого за удобство на измерване.Ергономична дръжка за комфорт и защита от ошпариваниятолщина корпуса на тигана е 5 мм Характеристики : Материал : неръждаема стомана Размер : 16 *7,5 см, тиган с капак 1,5 литра16 *7,5 см, тиган с капак 1,5 литра20 *9,5 см, тиган с капак 3,0 литра24 * 11,5 см, тиган с капак 5,2 литрауПаковка включва : 1 комплект тенджери и тигани (други продукти не са включени) съвет : Моля, оставяйте малко отклонение от ръчно измерване.Поради разликите между монитора, изображението може да не отразяват действителните цветове на продукта.Моля, обърнете се към самия продукт.

Material:
Stainless steel
size:
16*7.5 cm pan with lid 1.5 liters:
16*7.5 cm pan with lid 1.5 liters:
20*9.5 cm frying pan with lid 3.0 liters:
24*11.5 cm pan with lid 5.2 liters:
Package includes:
1 set of pots and pans (other products not included)
hint:
Please allow slight deviation due to manual measurement.:
Due to differences between monitors, pictures may not reflect the actual colors of the item. Please refer to the actual product. :

Подобни оферти..