• Новинка
RDBSMGX Тип G Възглавница за бременни Ергономична Възглавница за цялото тяло Възглавница за Хранене е Подвижна Независим Подложка Възглавница за подкрепа на Корема н?
zoom_in

RDBSMGX Тип G Възглавница за бременни Ергономична Възглавница за цялото тяло Възглавница за Хранене е Подвижна Независим

BGN 44.27

Брой продукти
check В магазина

Можете също така да се сгуша и да се отпуснете, четенето или гледането на телевизия.Свързващи ленти, регулируемо разстояние, облекчава умората на краката, намаляване на подпухналостта, ние можем да отговарят на нуждите на бременните майки по време на различни бременности, независимо дали е по време на бременността или след раждането Характеристики на продукта : Ергономичен дизайн Научна поддръжка на Активен процес на печат и боядисване Подвижни и моющийся дизайн Самостоятелен вътрешен резервоар Име на продукта : Мултифункционална възглавница за бременни Цвят на продукта : бежово, розово, оранжево, зелено, синьо, GProduct Материал на продукта : памук съдържание на Пакета продукт : Възглавница за бременни x1 комплект-забележка 1. Ергономичен дизайн : научен ергономичен дизайн, отговаря на физиологичен извивката на бременна майка, предпазва шиен отдел на гръбначния стълб, облекчава натиска върху врата, истинска защита талия, плътно прилепнали талия, поддържа декомпресиране на корема, научна поддръжка на корема и 25 °. Мултифункционална възглавница : Нашата възглавница за хранене може да осигури удобното положение за сън на онези, които лежат на гърба, ничком и на ребрата. Мултифункционална възглавница : Нашата възглавница за хранене може да осигури удобното положение за сън на онези, които лежат на гърба, ничком и на ребрата. Ние измерваме ръчно, може да бъде грешка в 1-3 мм 2. Ергономичен дизайн : научен ергономичен дизайн, отговаря на физиологичен извивката на бременна майка, предпазва шиен отдел на гръбначния стълб, облекчава натиска върху врата, истинска защита талия, плътно прилепнали талия, поддържа декомпресиране на корема, научна поддръжка на корема и 25 °. Възглавница за бременни тип G : тя може да се превърне в една възглавница за бременни, когато ви е необходимо.Можете да го използвате и като op възглавници, за да се гарантира подплата там, където ви е необходимо.U-образна възглавница за бременни, компактен и удобен за пътуване, включително вашата собствена чанта : от спалнята до дивана и вашия любим фотьойл за спане, възглавница за бременни прави пътуването лесно. Възглавница за бременни тип G : тя може да се превърне в една възглавница за бременни, когато ви е необходимо.U-образна възглавница за бременни, компактен и удобен за пътуване, включително вашата собствена чанта : от спалнята до дивана и вашия любим фотьойл за спане, възглавница за бременни прави пътуването лесно. Подходящ е за всички : нашите удобни възглавници са подходящи за възрастни от всяка възраст и комплекции. Най-добрата възглавница за бременни : независимо от това, дали сте на първия, втория или третия триместър на бременността, нашите удобни възглавници ще мека подплата и подкрепа за вас и вашето дете. Подходящ е за всички : нашите удобни възглавници са подходящи за възрастни от всяка възраст и комплекции.

Подобни оферти..