• Новинка
QQLONG / Дамски обувки за латино танци с кристали, с отворени пръсти, за практикуване на система за Салса и Танго, YCL450 (Цвят: бежов, ток 7,5 см-ycl450, размер: 9,5)
zoom_in

QQLONG / Дамски обувки за латино танци с кристали, с отворени пръсти, за практикуване на система за Салса и Танго, YCL450

BGN 6.83

Брой продукти
check В магазина

Моля измерете дължината и ширината на краката си, преди пускането на поръчката, а след това, консултирайте се с нашата таблица размери, за да се определи размерът на вашите обувки.Ако не знаете как да изберете, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Кожена подметка. ❤️ Външен материал : Тези обувки за латино танци, изработени от най-добрите материали.приятна за кожата сатен, блестящи кристали. мека замшевая подметка, влагопоглощающая и амортизирующая памучен хастар се добавя комфорт, сверхмягкая велур осигурява максимална гъвкавост и идеално се съчетава с различни елегантни танцови рокли, а също така е много подходящ за деликатни булки.най-добрият избор за тренировки и участия в танците. ❤️ Дизайн : Лесен и щедър дизайн в стил, целящ да им покаже занижени лукс; Добавяне на класически дизайн, с отворени пръсти, блестящи кристали за декорация на обувки придават повече блясък и лукс.Перекрещивающиеся въжета по глезените за по-добра стабилизация на краката си. луксозно бижу от страз, блестящ и очарователен блясък, отделят тази обувки танц.ще ви позволи лесно да се съсредоточи върху сцената. ❤️ЛЕСЕН Класически дизайн, с отворени пръсти, блестящи кристали за декорация на обувки придават повече блясък и лукс.Перекрещивающиеся въжета по глезените за по-добра стабилизация на краката си. луксозно бижу от страз, блестящ и очарователен блясък, отделят тази обувки танц.ще ви позволи лесно да се съсредоточи върху сцената. ❤️ЛЕСЕН Класически дизайн, с отворени пръсти, блестящи кристали за декорация на обувки придават повече блясък и лукс.Перекрещивающиеся въжета по глезените за по-добра стабилизация на краката си. луксозно бижу от страз, блестящ и очарователен блясък, отделят тази обувки танц.ще ви позволи лесно да се съсредоточи върху сцената. ❤️ Применимая група : жени, момичета, учители по танци, учениците танци, треньори по танци и т.н. ❤ ️ Обхват : балните танци като салса, quickstep, латино, валс, фокстрот, румба, ча-ча-ча, суинг, диско, самба, джаз, танго, фламенко, се включи танц или всеки друг специален повод като сватба, парти или денс център за обучение и т.н. Моля, изберете размер в зависимост от дължината на краката си.Ако краката ви са малко толстоваты и широковаты, моля, изберете един размер по-голям!Моля, свържете се с нас за първи път (най-добре в продължение на 9 дни след получаване на стока), за да ни информирате за всички проблеми, с които сте се сблъсквали във връзка с нашата работа или продукти.Вашият проблем ще бъде решен, благодаря.

Подобни оферти..