• Новинка
Бързо зареждане microUSB Кабел е Съвместим с вашето Motorola Droid RAZR и осигурява висока скорост на зареждане! (5 фута / 1.5 М)
zoom_in

Бързо зареждане microUSB Кабел е Съвместим с вашето Motorola Droid RAZR и осигурява висока скорост на зареждане! (5 фута

BGN 2.33

Брой продукти
check В магазина

5 m осигурява висока скорост на зареждане, благодарение на новото кабел за пренос на данни 2.● Уверете се, че е избран най-подходящия USB-конектор, моля, обърнете се към съвместим с вашето устройство онлайн ръководството за потребителя или печатно копие. ✅* КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ е на разположение НОВАТА ВЕРСИЯ!*.0 и бързо зареждане micro USB 2.Той има ъглов адаптер и може да се използва само един начин, за разлика от USB Type-C. ✅ Професионално разработен за съвместимост с вашия кабел Motorola DROID RAZR, той използва технология за бързо зареждане!.0 и съответствие с изискванията на UL✅ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ : ● Какво е micro USB?Micro USB Порт в момента е най-адаптер и се използва в продължение на почти десет години. ✅* КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ е на разположение НОВАТА ВЕРСИЯ!*.● Кабел поддържа работа с USB Quick Charge 2. ✅Никога не се безпокойте, пазете го, лесно се движат, като същевременно се запази сверхпрочную экранированную телефона с най-добрата герметичностью.● Как мога да разбера, кое зарядно устройство USB кабел или придобие?Опит за визуално определяне на подходящия USB съединителя може да доведе до грешка.Отличен за пътуване или добавяне на зарядни станции и работни станции. ✅Никога не се безпокойте, пазете го, лесно се движат, като същевременно се запази сверхпрочную экранированную телефона с най-добрата герметичностью.0 с двоен набор от чипове, която е лесно да зарежда до 5 A / 5000 власт! ✅Технически характеристики : ● Кратък, преносим, няма да попречи.● Този кабел с дължина 3 метра/1 метър по-високо качество от оригинален стандарт, което прави достъпа до електрическата мрежа на по-малко тромаво.0, че максимално разширява съществуващата функционалност USB чрез осигуряване на по-голяма консумация на енергия съвместими устройства. ✅ Спестете време, живот на батерията и зареждане с помощта на двойна вградена цифрова автоматична система за таксуване на този кабел.●Гарантирана скорост на зареждане до 25 Вата, 15 Волта, 12ампер, Quick Charge 2.●Ако имате нужда от кабел за свързване на други устройства с Micro-USB, ние продаваме обратно съвместими с USB кабели и зарядни устройства. ✅Уморени от това, че кабелите да не работят или да се разграждат, този удароустойчив гъвкав кабел от ABS-пластмаса е трайна и се зарежда бързо, което е съвместимо с вашия комфорт.●Надеждна връзка към зарядното и USB кабел за предаване на данни го прави идеален както за пътуване, така и за съхранение. ✅ Спестете време, живот на батерията и зареждане с помощта на двойна вградена цифрова автоматична система за таксуване на този кабел. ✅Уморени от това, че кабелите да не работят или да се разграждат, този удароустойчив гъвкав кабел от ABS-пластмаса е трайна и се зарежда бързо, което е съвместимо с вашия комфорт. ⚡Бързо Бързо зареждане micro USB Кабел е съвместим с вашето Motorola DROID RAZR е с дължина 5 метра 1.✅ Професионално разработен за съвместимост с вашия кабел Motorola DROID RAZR, той използва технология за бързо зареждане!.

Подобни оферти..