• Новинка
Muf 1 Опаковка Трион за фугиране на плочки, инструмент за премахване фугиране, Ръчен трион за фугиране под ъгъл с 4 Диамантени остриета (пакет 3 допълнителни остриета)
zoom_in

Muf 1 Опаковка Трион за фугиране на плочки, инструмент за премахване фугиране, Ръчен трион за фугиране под ъгъл с 4 Диамантени

BGN 0.33

Брой продукти
check В магазина

Той е силен и издръжлив, което ви гарантира продължителната употреба. 3 x допълнителни остриета., така че можете да нанесете нова затирку за да придава по-чист вид. 【Високо качество】Ръкохватка изработена от ABS и TPR пластмаса, а острието - от цементированного карбид. 【3 Допълнителни нож в комплект】Вие ще получите 1 парче триони за фугиране на фуги. 【Здрав и издръжлив на Острието】Острието е изработено от слоя гранули цементированного карбид, който се отличава с издръжливост, дълготрайност и устойчивост на износване. Размер : 8x2,4x0,8 инча/20,3x6x2 вижте Тегло : 0,2 кг /95 г.Тази грапава повърхност може да ви помогне внимателно и ефективно отскрести останки от стара фугиране.Острието е прикрепен към пиле с помощта на два винта, които много лесно да се замени.Тази грапава повърхност може да ви помогне внимателно и ефективно отскрести останки от стара фугиране.Всеки инструмент за премахване на фугиране идва с предварително инсталиран острие и 3 допълнителни остриета за замяна. 【Здрав и издръжлив на Острието】Острието е изработено от слоя гранули цементированного карбид, който се отличава с издръжливост, дълготрайност и устойчивост на износване.Технически характеристики на : .Острието е прикрепен към пиле с помощта на два винта, които много лесно да се замени., така че можете да нанесете нова затирку за да придава по-чист вид. 【3 Допълнителни нож в комплект】Вие ще получите 1 парче триони за фугиране на фуги. 【Страхотна трион за почистване на фугиращи】 Нашия инструмент за отстраняване на фугиране е предназначен за почистване или отстраняване на мръсни фугиране с камъни, остатъци от хоросан, пукнатини, боя с плочки, винил подове и т. 【Високо качество】Ръкохватка изработена от ABS и TPR пластмаса, а острието - от цементированного карбид.Затирочная трион Muf ще ви помогне да изчистите или да премахнете мръсната затирку с кости, останки от разтвора, пукнатини, боя с плочки, винил подове и т. 【Лесна за управление на нескользящая дръжка】 Ръчен трион Muf grout по-ефективна за почистване на фугиращи благодарение на наклон на конструкцията.

Подобни оферти..