• Новинка
Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN, Пола на маса, Калъфка за възглавница, Калъф за Стол за Масажни легла, спа-Покривки за легло с отвор за лицето-o 70x185 см (28x73 инч?
zoom_in

Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN, Пола на маса, Калъфка за възглавница, Калъф за Стол за Масажни легла, спа-Покривки

BGN 0.67

Брой продукти
check В магазина

тази лека тъкан на полагане на основите, за да увеличите свободното време през годината, осигурявайки по-високо качество на вашия живот.Ъпгрейд Вашия масажна маса С помощта на този комплект прагове за масаж на масата.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. калъфка за възглавница, 1 бр. ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН-Възхитителен дизайн с къдри : събрани къдри по 3 страни на леглото и придават класическа, красива предвид, трайни, тъкан, не сяда, запазва цвета и устойчивост на бръчки за оптимална издръжливост.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата.Благодарение на висока якост и эластичному възстановяване тя е трайна, не се колебае и не гладится. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.Обслуживайте и на 100% доволни от покупката Си. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението.Благодарение на висока якост и эластичному възстановяване тя е трайна, не се колебае и не гладится. калъф за стол Забележка : 1. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място. чаршаф, 1 бр. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра.

Подобни оферти..