• Новинка
Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN, 6 бр., Масажни Легла, Пола, Калъфка за възглавница, Калъф за стол, възглавници-Валяк с Флага, Кръгла възглавница за Косметоло?
zoom_in

Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN, 6 бр., Масажни Легла, Пола, Калъфка за възглавница, Калъф за стол, възглавници-Валяк

BGN 85.33

Брой продукти
check В магазина

чаршаф, 1 бр. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да предложи цена.☀ Защита от избледняване и устойчивост на износване-този набор от спа-чаршаф не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба, не е деформиран и не се навива.Независимо от температурата или времето от годината, тук Цари Лукс и Комфорт, за да Ви осигури Качествена красота.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си, цип и странични джоб за мобилен телефон.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. възглавница-възглавница, пълна кръгла Забележка : 1.

Подобни оферти..