• Новинка
Jkapagzy 50 бр./Ролка Еднократни Чаршафи За Спалня, Масажна Маса, Кърпи, Салон за Красота, Плат За Татуировки, Нетъкан текстил, Чаршаф За Масаж
zoom_in

Jkapagzy 50 бр./Ролка Еднократни Чаршафи За Спалня, Масажна Маса, Кърпи, Салон за Красота, Плат За Татуировки, Нетъкан

BGN 1.67

Брой продукти
check В магазина

Няма белина. Той е много подходящ за стоматология, татуировки, капаци за тави, употребявани, покривки, наколенников и разширен грижа, свеждане до минимум кръстосаното замърсяване в различни условия и поддържане на хигиена Характеристика : Цвят : бял Спецификация : 50 листа, Размер : 53 * 70 смМатериал : нетканая плат на Помещение включва : 50 листа * еднократно кърпа за краката Забележки : 1. 【Поддържайте И спазвайте хигиена на】 Не се използва ефективно да се избегне кръстосано замърсяване, дишащи и удобни материали осигуряват ви на околната среда.Също така и лесно да носите със себе си по време на пътуване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Изсушава се в пералня машина и да се гали безопасно. 【СЪХРАНЯВАЙТЕ безопасност И хигиена на】 Не се използва ефективно да се избегне кръстосано замърсяване, дишащи и удобни материали осигуряват здравословна околна среда. 【ПРЕНОСИМОСТ и ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ】 Еднократни чаршафи лесно вместо да използват памучни или фланелевых седалките, които изискват измиване след всяко използване, което спестява време.【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】 Тези кърпи са изработени на съвестта от мека, но тежка рамка от микрофибър търговски здравина, която издържа на многократни пране и не се навива, като същевременно се запази първоначалния мек комфорт и кацане. Допускане за ръчно измерване е 2-5 г.Кърпа от микрофибър съдържа бръчки и мазнини. Фолиото осигурява водоустойчив слой, който помага за предотвратяване на попадането на течности върху дрехите или други поверхности4. 【ПРЕНОСИМОСТ и ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ】 Еднократни чаршафи лесно вместо да използват памучни или фланелевых седалките, които изискват измиване след всяко използване, което спестява време. Чисто нов и високо качество2. Моля, не обръщай внимание на своя заместник. Еднократно, оплетени в стирке5.Характеристики : 1. 【ЛЕСНО ГРИЖА】 За да постигне най-добри резултати след употреба измийте с топла машинно пране.Няма белина.Също така и лесно да носите със себе си по време на пътуване. 【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】 Тези кърпи са изработени на съвестта от мека, но тежка рамка от микрофибър търговски здравина, която издържа на многократни пране и не се навива, като същевременно се запази първоначалния мек комфорт и кацане. Изработена от нетъкан текстил, мек и вкус, дишаща и гигиеничный3. 【ЛЕСНО ГРИЖА】 За да постигне най-добри резултати след употреба измийте с топла машинно пране. 【Поддържайте И спазвайте хигиена на】 Не се използва ефективно да се избегне кръстосано замърсяване, дишащи и удобни материали осигуряват ви на околната среда. Лесен за използване, с точки на прекъсване, които могат лесно отключить6.Изсушава се в пералня машина и да се гали безопасно.Кърпа от микрофибър съдържа бръчки и мазнини.

50 sheetsSize:
53*70cmMaterial
Package Included:
50 Sheets *disposable foot towel
Remarks:
1. Manual measurement tolerance is 2-5g. Please don't mind your replacement.2. Due to the difference between different monitors, the image may not reflect the actual color of the item. I'm very much obliged to you!

Подобни оферти..